FAQ

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at skrive til info(at)wsj2019.dk. Vi har forsøgt at samle de spørgsmål vi støder oftest på samt give relevante svar her.


Med spejderhilsen

Jamboree-Udvalget
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL


Q.    Kan der dispenseres for alder?

Et spørgsmål vi ofte støder på, er, at en spejder lige er en dag, uge eller måned for ung eller gammel til at deltage, men at hendes/hans bror/søster, spejderkammarat eller trop skal med, kan der gives dispensation?

  • Hvis du er for ung, er svaret er desværre nej.

Jamboreen har her defineret en "no exception rule" og du må vente til den næste Jamboree.

  • Hvis du er for gammel

Hvis du liger er fyldt 18 kort tid inden lejren starter, og du var for ung til at deltage i Japan (i 2015), kan du vælge at deltage som spejder, alternativt kan du søge som IST'er


Q.    Rundrejse - hvilke og hvordan skal jeg vælge?

Efterhånden som vi får planlagt, vil vi opdatere hjemmesiden under "Rundrejse". Vi vil her i starten af 2018 bede dig om at vælge, hvilken rundrejse du gerne vil deltage på. Vi forventer at sammensætte troppene efter dit ønske, hvis det er muligt (vi kan på nuværende tidspunkt ikke love at opfylde alle ønsker).


Q.    Jeg har oprettet en tilmelding - hvornår bliver jeg opkrævet?

Hvis du er deltager (spejder), vil du inden for en uges tid modtage en email med link til valg af betalingsform. Dette kan være en månedlig faktura, eller automatisk opkrævning, hvis du registrere et dankort.

Hvis du er leder/IST'er, vil vi når vi accepeteret din ansøgning, bede dig om at registrere dig og du vil derefter modtage en email med link til valg af betalingsform. Dette kan være en månedlig faktura, eller automatisk opkrævning, hvis du registrere et dankort.


Q.    Datoer for udrejse/hjemrejse?

Udrejse vil forgå ca. den 14/7 2019. Vi forventer at være hjemme igen den 3/8 2019.   


Q.    Rejseforsikring?

Vi forventer at indhente et tilbud på rejseforsikring. Dette vil alene være en formidling af et tilbud, som du kan anvende, hvis du ikke er dækket af din nuværende forsikring.


Q.    Søgning af visa til USA?

Du skal huske at søge visa til USA, gerne i starten af 2019. Hvis du skal have nyt pas inden turen, så husk at få dette i god tid. Visa kan du søge her: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e1s1