Kontakt

Sekretariat


24. Verdensjamboree 2019

co/Spejdernes Administrationsfællesskab

Arsenalvej 10

1436 København K

Jamboreeudvalget


Jamboreeudvalget er en projektgruppe nedsat af Danish Scout Council (DSC) og består af fem personer, som har ansvaret for at sikre, at der kommer et dansk kontingent afsted til jamboreen.


Udvalget blev nedsat i februar 2017, og er først færdige med arbejdet når turen er gennemført, regnskabet er afsluttet og der er skrevet en evalueringsrapport i slutningen af 2019.


Alle fem personer har ansøgt om at komme med. Nedenfor kan du læse lidt om hver enkelt af os, og om hvad vores arbejdsområder i forbindelse med jamboreen er.


Martin Holt Jensen,

formand

Martin er KFUM-Spejder og har været med på flere jamboreer. I Japan i 2015 sad han også i JU, og var her IST ansvarlig. Han brænder meget for internationalt spejderarbejde fordi det giver os redskaber til en fredeligere verden.


Til daglig arbejder han som præst i Rødovre.


Ansvarsområder

Kontakt til DSC, kontakt til Færøerne, kontakt til øvrige nordiske lande, NHQ


Mail: martin(at)wsj2019.dk

Niels Wiwe Marcussen, næstformand

Niels er DDS'er. Niels har været spejder i mere end 25 år og har senest været med i lejrledelsen for  Spejdernes Lejr 2012 samt 2017.


Til dagligt arbejder han som IT director med globalt ansvar for en større dansk virksomhed. 


Ansvarsområder

Økonomi, kontakt til Spejdernes Administrationsfællesskab, kontakt til Færøerne, kontakt til øvrige nordiske lande, NHQ


Mail: niels(at)wsj2019.dk

Anne Raabjerg Eriksen

Anne er DDS'er. Anne har aldrig været på en verdensjamboree før, men har arbejdet som frivillig på Kandersteg International Scout Centre i flere omgange, som slår sig op på at være en "permanent mini jamboree". Derudover har Anne boet et år i USA og har derigennem et godt kendskab til værtslandet.

Anne arbejder til dagligt som jurist.


Ansvarsområder

Rundrejse


Mail: anne(at)wsj2019.dk

Katrine Skovsgaard

Katrine er KFUM-Spejder. Hun brænder for internationalt spejderarbejde, hvor hendes mission er at give børn såvel som voksne oplevelser for livet. Det har hun senest gjort som formand for den danske deltagelse ved World Scout Moot, en international spejderlejr for voksne. Hun har også været med på den 20.,21. og 22. World Scout Jamboree.


Katrine er billedkunstner.


Ansvarsområder

Før og under Jamboreen i USA, vil Katrine være ansvarlig for IST (International Service Team) og for visuelt materiale til det danske kontingent.


Mail: katrine(at)wsj2019.dk


Martin Duus

Også kaldet Duus.


Ansvarsområder

Troppe, tropledere, deltagere


Mail: duus(at)wsj2019.dk